zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Achilles Veen: actie samen sterk tegen kanker brengt 12500 euro op

3 december 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Om de strijd tegen kanker te steunen en de jeugd de toekomst te geven, nam HS-PAS in samenwerking met enkele lokale ondernemers en v.v. Achilles Veen het initiatief om de jeugdafdeling van Achilles Veen financieel te ondersteunen, waarvan de helft van alle donaties werd geschonken aan de Daniel den Hoed stichting. De actie Samen Sterk bracht 12.500 euro op.

HS-PAS nodigde op zaterdag 3 december 2016 donateurs en belangstellenden uit voor de hoofdklasse A-wedstrijd van het eerste elftal v.v. Achilles Veen tegen v.v. Noordwijk. Aansluitend aan de match was er een feest- c.q. actieavond.

Reacties

Vanaf het moment dat deze actie Samen Sterk gecommuniceerd werd, waren de reacties overweldigend., zo laat men weten. Zo gaven Johan Vos van G. & J. Vos Keurslager en Walther de Louw van Walther de Louw Drankenhandel direct aan dat zij voor de inwendige mens zouden zorgen. Axel Verhagen van Uerel.nl maakte een speciale website voor deze actie. Voor de verloting onder de donateurs stelde Dennis van Roosmalen (Electroworld Veen)  een Samsung 7 Tablet beschikbaar. Gerrit van Zandwijk (Juwelier van Zandwijk) doneerde een Swiss Military Horloge.

Daniel den Hoed 

Kanker raakt ons allemaal, Eerst en vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hen heen. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. Ieder uur komen er meer dan 10 kankerpatiënten bij. De Daniel den Hoed Stichting helpt kanker te overwinnen door wetenschappelijk onderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.