vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Nieuwe landelijke partij start afdeling in Aalburg

16 februari 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - Een nieuwe, landelijke politieke partij, Lokaal in de Kamer, start in Aalburg een afdeling. Het samenwerkingsverband van lokale en provinciale politici doet mee aan de Tweede Kamerverkiezing op 15 maart. Lokaal in de Kamer (lijst 24) start ook afdelingen in alle 388 gemeenten in Nederland.

De komende weken wordt geïnventariseerd wie per gemeente coördinator voor de betreffende afdelingen wil zijn. Personen die interesse hebben, kunnen dit kenbaar maken via info@lokaalindekamer.nl.

AOp 15 maart doet Lokaal in de Kamer (lijst 24) mee aan de landelijke verkiezingen. De nieuwe politieke groepering - een samenwerkingsverband van lokale en provinciale politici - start tevens afdelingen in alle 388 gemeenten in Nederland. De komende weken wordt geïnventariseerd wie per gemeente coördinator voor de betreffende afdelingen wil zijn. Personen die interesse hebben, kunnen dit kenbaar maken via info@lokaalindekamer.nl. Verdere informatie volgt in dat geval.

Aalburg

Met de start van een eigen afdeling in Aalburg, meent Lokaal in de Kamer de komende jaren beter in te kunnen spelen op de (politieke) wensen en ideeën van inwoners in deze gemeente. "Het lokale geluid zal vervolgens worden vertaald naar de regionale/provinciale afdelingen van de partij en uiteindelijk ook in Den Haag terechtkomen", aldus de nieuwe partij in een persverklaring.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.